Welkom

Nieuws

Algemeen
Kinderfysiotherapie
Werkwijze
Indicaties
Vergoeding

Medewerkers
Voorstellen
Specialisatie
Samenwerking Vacatures

Contact
Adres/Lokaties
Aanmelden
Aanmeldingsformulier
Afmelden

Formulieren

Links


VACATURE KINDERYSIOTHERAPEUT 24-36 uur per week

Jan van Rijn Kinderfysiotherapie is een eerstelijns kinderfysiotherapiepraktijk waar vijf kinderfysiotherapeuten werkzaam zijn. Ons werkgebied is Utrecht Stad en omliggende gemeenten. Onze hoofdlocatie is het Gezondheidscentrum Zuilen op de Amsterdamsestraatweg in Utrecht. Daarnaast vinden de behandelingen veel plaats bij het kind thuis of op andere locaties, zoals een gespecialiseerd kinderdagverblijf of op school.
Jan van Rijn Kinderfysiotherapie is een dochterstichting van De Hoogstraat Revalidatie te Utrecht.

In de praktijk is er per direct een vacature voor de periode van 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

KINDERFYSIOTHERAPEUT 24-36 uur per week

De baan
Als kinderfysiotherapeut in onze praktijk behandel je kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar, waarvan de grootste groep ligt tussen de 0-2 jaar en de basisschoolleeftijd.
Wij hebben een uitgebreid netwerk van verwijzers en bieden de nieuwe kracht een plek in een gespecialiseerd kinderteam en een gevarieerd programma op verschillende locaties (praktijk, thuis, school/dagverblijf). Wij werken in de praktijk intensief samen met medisch specialisten en andere disciplines in de zorg.
Je kunt zelfstandig vaardigheden testen, stelt eigen behandelplannen op, voert deze uit en evalueert deze. Je onderhoudt hierbij een goede relatie met het kind, ouders, verwijzers en overige betrokkenen.

De kandidaat
Wij zoeken een enthousiaste en betrokken collega met een afgeronde opleiding Kinderfysiotherapie en minimaal 4 jaar ervaring in het zelfstandig behandelen van kinderen en begeleiden van ouders. Daarnaast heb je ruime ervaring met de doelgroep 0-2 jaar. Andere relevante, aanvullende scholing en werkervaring met de doelgroep strekt tot aanbeveling.
Wij vinden het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, waarbij je je flexibel en betrokken opstelt naar kinderen en ouders. We kijken uit naar een collega die goed kan samenwerken, die een actieve inbreng heeft op vakinhoudelijk gebied en die een bijdrage gaat leveren aan het optimaliseren van ons team en de praktijk.

Aantal uren, werkdagen en werktijden zullen in onderling overleg bepaald worden.

De beschikking over een eigen auto is een voorwaarde.

Interesse?
Ben je enthousiast en wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Marlies Floor, Jan van Rijn Kinderfysiotherapie Telefoon: 06-15267168 of e-mail: mfloor@janvanrijnkinderfysiotherapie.nl

Een sollicitatiebrief met motivatie en CV kun je per e-mail versturen naar mfloor@janvanrijnkinderfysiotherapie.nl, onder vermelding van vacature Kinderfysiotherapeut.

© BWEB