Kom verder en leer ons al een beetje kennen!

Bij Jan van Rijn Kinderfysiotherapie werken enthousiaste, betrokken en vakkundige kinderfysiotherapeuten. Met elkaar streven zij ernaar om de beste zorg te geven aan alle kinderen die in de praktijk komen. Met veel plezier zien zij dagelijks kinderen in alle leeftijden met uiteenlopende hulpvragen. Hun doel is om ieder kind te bieden wat hij of zij nodig heeft. Hierbij is ook aandacht voor de betrokkenen in de omgeving van het kind. Wij werken nauw samen en stemmen af met huisartsen, consultatiebureauartsen, medisch specialisten uit ziekenhuizen en revalidatiecentra, (gym-) leerkrachten en schoolbegeleiders en eventuele andere behandelaren.

Met elkaar komen we verder!

De kinderfysiotherapeuten in onze praktijk staan geregistreerd bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en bij de beroepsinhoudelijke vereniging voor kinderfysiotherapeuten, de Nederlandse Vereniging voor Kinderfysiotherapie (NVFK). Ook staan alle kinderfysiotherapeuten geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie voor kinderfysiotherapeuten (CKR).

Onze kinderfysiotherapeuten hebben de vierjarige opleiding Fysiotherapie én de vierjarige Master Kinderfysiotherapie (voorheen post-HBO Kinderfysiotherapie) gevolgd. Al onze kinderfysiotherapeuten hebben een zeer brede kennis op zowel medisch, anatomisch, fysiologisch, psychisch en pedagogisch gebied bij kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar.

Daarnaast hebben alle kinderfysiotherapeuten aanvullende scholingen gevolgd op het gebied van de kinderfysiotherapie.

Jaarlijks moet de kinderfysiotherapeut verplichte na- en bijscholing volgen om in aanmerking te komen voor herregistratie in het CKR. Dit garandeert dat de kinderfysiotherapeut op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen binnen de beroepsgroep.

Jan van Rijn Kinderfysiotherapie is een dochterstichting van De Hoogstraat Revalidatie>>

Maak kennis met onze kinderfysiotherapeuten>>