Kom verder en leer ons al een beetje kennen!

Bij Jan van Rijn Kinderfysiotherapie werken enthousiaste, betrokken en vakkundige kinderfysiotherapeuten en een kinderergotherapeut. Met elkaar streven zij ernaar om de beste zorg te geven aan alle kinderen die in de praktijk komen. Met veel plezier zien zij dagelijks kinderen in alle leeftijden met uiteenlopende hulpvragen. Hun doel is om ieder kind te bieden wat hij of zij nodig heeft. Hierbij is ook aandacht voor de betrokkenen in de omgeving van het kind. Wij werken nauw samen en stemmen af met huisartsen, consultatiebureauartsen, medisch specialisten uit ziekenhuizen en revalidatiecentra, (gym-) leerkrachten en schoolbegeleiders en eventuele andere behandelaren.

Met elkaar komen we verder!

Kinderfysiotherapeuten

De kinderfysiotherapeuten in onze praktijk staan geregistreerd bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en bij de beroepsinhoudelijke vereniging voor kinderfysiotherapeuten, de Nederlandse Vereniging voor Kinderfysiotherapie (NVFK). Ook staan alle kinderfysiotherapeuten geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie voor kinderfysiotherapeuten (CKR).

Onze kinderfysiotherapeuten hebben de vierjarige opleiding Fysiotherapie én de vierjarige Master Kinderfysiotherapie (voorheen post-HBO Kinderfysiotherapie) gevolgd. Al onze kinderfysiotherapeuten hebben een zeer brede kennis op zowel medisch, anatomisch, fysiologisch, psychisch en pedagogisch gebied bij kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar.

Daarnaast hebben alle kinderfysiotherapeuten aanvullende scholingen gevolgd op het gebied van de kinderfysiotherapie.

Jaarlijks moet de kinderfysiotherapeut verplichte na- en bijscholing volgen om in aanmerking te komen voor herregistratie in het CKR. Dit garandeert dat de kinderfysiotherapeut op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen binnen de beroepsgroep.

Maak kennis met onze kinderfysiotherapeuten>>

Kinderergotherapeut

Onze kinderergotherapeut staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. De vierjarige HBO-opleiding Ergotherapie is gevolgd. Zij beschikt over een brede basis van kennis op zowel medisch, anatomisch, psychisch als pedagogisch gebied bij kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar. Tevens is er veel kennis over het geven van advies en aanvragen van hulpmiddelen en voorzieningen.

Om geregistreerd te blijven in het Kwaliteitsregister Paramedici moet de ergotherapeut aanvullende scholingen volgen. Dit garandeert dat de kinderergotherapeut op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen binnen de beroepsgroep.

Maak kennis met onze kinderergotherapeut>>

De Hoogstraat en samenwerkingen

Jan van Rijn Kinderfysiotherapie is een dochterstichting van De Hoogstraat Revalidatie>>

Jan van Rijn Kinderfysiotherapie werkt samen met: Fysiotherapie Zuilen, GCM Maarssenbroek, De Kleine Prins Utrecht Noord, Amerpoort PDC Irene en verschillende basisscholen in Utrecht en Stichtse Vecht.

Wat te doen bij een klacht?

Je bent naar Jan van Rijn Kinderfysiotherapie gekomen voor goede behandeling en begeleiding van jouw kind. Toch kan het gebeuren dat je niet tevreden bent. We horen dat graag, zodat we kunnen proberen om samen tot een oplossing te komen. Je kunt hiervoor contact opnemen met onze moederstichting De Hoogstraat via deze link.