Onze kinderfysiotherapeuten

Elsbeth van der Voort van der Kleij

evdvoort@janvanrijnkinderfysiotherapie.nl
BIG-nummer: 89064707504

Het fascineert mij hoe ieder kind zich op zijn eigen manier ontwikkelt. Ik voel mij bevoorrecht dat ik als kinderfysiotherapeut de ouders en het kind mag begeleiden om zo een optimale motorische ontwikkeling voor het kind te behalen. 

Na mijn master opleiding tot Kinderfysiotherapeute heb ik in een particuliere praktijk gewerkt waarin ik kinderen behandelde in alle leeftijden. Mijn ambitie om in een gespecialiseerd team van kinderfysiotherapeuten te werken bracht mij  tot de praktijk van Jan van Rijn Kinderfysiotherapie. Hier werk ik met veel plezier sinds 2017.

Mijn grootste interesse ligt bij het jonge kind en om mij daarin te verdiepen heb ik de opleiding Fysiotherapie en ontwikkelingsstoornissen bij kinderen van 0-2 jaar afgerond.

Naast het behandelen van premature kinderen, zuigelingen met een voorkeurshouding en jonge kinderen met een motorische ontwikkelingsachterstand, behandel ik kinderen met een meervoudig beperking.

Rianne Stollenga

rstollenga@janvanrijnkinderfysiotherapie.nl
BIG-nummer: 49916129604

Direct na mijn afstuderen als algemeen fysiotherapeut wist ik dat ik niet met volwassenen wilde werken. Na een jaar werken wist ik het zeker en ben ik begonnen met de master kinderfysiotherapie. Het werken met kinderen intrigeert mij, het is namelijk niet alleen het kind wat je behandelt, maar er is nog zoveel om het kind heen wat invloed heeft.

Echter kwam ik er al snel achter dat er ook veel ouders zijn met vragen over de zindelijkheid van hun kind, dit gaat bij genoeg gezinnen niet van een leien dakje en dit heeft een enorme impact op het gezinsleven. In 2017 ben ik daarom begonnen aan de opleiding kinderbekkenfysiotherapie. Ouders komen met hun kinderen bij mij als het niet lukt in de zindelijkheid, je kunt hierbij denken aan in de broek plassen of poepen, kleine ongelukjes zoals druppels in de onderbroek, maar ook als het niet lukt om ’s nachts droog te blijven.

Deze trajecten vergen wel veel van het kind en ouders, maar de beloning is des te groter als het allemaal lukt en het kind volledig schoon en droog blijft! Een mooiere beloning kan ik mij niet indenken.

Naast mijn werk bij Jan van Rijn Kinderfysiotherapie ben ik ook werkzaam binnen de beroepsvereniging van de kinderfysiotherapie en zit ik in het bestuur van de vereniging voor continentie bij kinderen.

Iris Benders

ibenders@janvanrijnkinderfysiotherapie.nl
BIG-nummer: 89918570004

Het werken met kinderen spreekt mij aan omdat kinderen puur en eerlijk reageren. Voor mij is het de uitdaging om bij complexere zorg het kind ook plezier te bieden in de behandelingen. Voor mij zit de uitdaging bij de complexere, neurologische problematiek en langdurige klachten.

Sinds 2018 ben ik afgestudeerd als kinderfysiotherapeut. Deze kennis heb ik eerst toegepast in een eerstelijnspraktijk. Sinds 2022 mag ik deel uitmaken van het gespecialiseerde team bij Jan van Rijn kinderfysiotherapie. Van 2012 t/m 2014 heb ik revalidatiewetenschappen en kinesitherapie gestudeerd in Leuven. Hierin heb ik geleerd het verband tussen wetenschap en praktijk te integreren in mijn werk rondom het behandelen van kinderen.

Naast mijn werk bij Jan van Rijn Kinderfysiotherapie ben ik ook werkzaam binnen de beroepsvereniging van de kinderfysiotherapie.

Wendy Hofstee

whofstee@janvanrijnkinderfysiotherapie.nl
BIG-nummer: 09912688304

Als kinderfysiotherapeut kun je vaak veel voor een kind en/of gezin betekenen. Elke klacht is anders en elk kind is uniek. Dat maakt mijn werk zo gevarieerd en uitdagend.

Naast mijn werk als kinderfysiotherapeut geef ik les op de opleiding kinderfysiotherapie op De Avans+ Hogeschool in Breda. Zo kan ik mijn kennis en ervaring doorgeven en tevens op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen binnen de kinderfysiotherapie.

Emma de Zeeuw

edzeeuw@janvanrijnkinderfysiotherapie.nl
Kinderfysiotherapeut i.o.

Sandra Halsema

shalsema@janvanrijnkinderfysiotherapie.nl
Praktijkmanager

Maxine van Es

mves@janvanrijnkinderfysiotherapie.nl
Kinderfysiotherapeut